fredag 18 mars 2011

Mail/Blog information - och en skvätt Opera.


Hej Hem!
Tack ni som var med och hjälpte till så att det blev en fantastiskt rolig dag med era duktiga barn på Operan.


Jag vill passa på att förtydliga skillnaden mellan våran blogg och mailen.
Orsaken att vi mailade ut information om Operan var för att ingen skulle missa sin matsäck denna gång.
All information till er föräldrar kommer ju annars varje torsdag på bloggen, om det inte som denna vecka genom tidsbrist blir förskjutet till fredagen. Informationen gäller läxor, utflykter, och vad vi gör under veckan i ord och bilder.
Förfrågan om föräldrarhjälp till Operan kom ut i blogginlägget 11/2, "med först till kvarn anmälan". Vi fick snabbt fem positiva svar och några reserver, som vi tackar varmt för.

Det är Bloggen som är erat Hembrev! (Det gick vi ut med på första föräldramötet med adressen till bloggen) Detta för att internet är det säkraste sättet att faktiskt nå er föräldrar på. Ni är borta på möten, fulla inkorgar, felaktiga adresser, våra mailserver ligger nere osv.. Men internet kommer man som gott som alltid åt. Bara att surfa in och kasta ett öga på bloggen. Ibland kan det komma kortinformation om något, så ta gärna som vana att när ni kollar eran mail, läser tidningen på nätet eller vad ni gör online... kika in och se om det hänt något på bloggen.

Så, SNÄLLA.. Läs Bloggen! Torsdag är alltid vårat mål att det ska komma ut, men som vi skrev tidigare. Ibland finns inte tiden och då kan det bli förskjutet någon dag.
Titta på bilderna tillsammans med era barn, låt de berätta om dom. Lämna positiva kommentarer till barnen.
Har ni däremot något ni är missnöjd med, ta det muntligt med oss. Inte på bloggen anonymt, så kan vi lösa det bättre tillsammans.

silvertraden.blogspot.com

Mvh
Vi runt 1A genom Camilla

2 kommentarer:

Monika sa...

Jag hade tur som fick följa med er till operan, tack för det! Vi hade en jätterolig dag!
Jag blev glad och imponerad över att få se hur duktiga ni alla är när ni åker buss och tåg. Ordningssamma, glada och snälla mot varandra är ni allihop!

Hälsningar Monika, Elias mamma

Unknown sa...

Ja det var roligt att följa med er till Operan och tänk att vi fick se Kungens privata pausrum! Men visst var guldrummet finare?

Vad duktiga ni var! Jag hörde inga klagomål från er barn vare sig när vi fick vänta på att komma in eller när vi skulle promenera tillbaka till skolan från Åkersberga Centrum.

Trevlig helg!
Peter Williams pappa